Om FKP Scorpio

FKP Scorpio är banbrytande inom evenemangsbranschen och har etablerat sig som den ultimata arrangören av konserter och festivaler. Med en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 2011, har vi inte bara satt vårt avtryck på musikscenen, utan också spelat en avgörande roll i att forma artistkarriärer från start till stjärnstatus.

 

Vår passion för enastående live-upplevelser, oavsett om det är i en intim klubb eller en stor arena, är vad som driver oss framåt. Vi tror på att skapa magi när fans och artister möts, och vår strävan är att följa med våra artister på deras resa från beskedliga klubbspelningar till episka arenashower. Utöver detta, för att trigga alla våra sinnen, så producerar vi även konstutställningar i en helt ny dimension med Monet’s Garden och magiska ljusinstallationer på Winter Lights.

 

FKP Scorpio har stolt arrangerat konserter med en imponerande rad världskända artister, inklusive ikoner som Håkan Hellström, Ed Sheeran, Björk, Sam Smith, Celine Dion, Lana Del Rey och Laleh. Dessutom har vi producerat storslagna shower med den legendariska kompositören Hans Zimmer och skapat minnesvärda musikfestivaler, inklusive Bråvalla Festival, Gården och det senaste tillskottet Rosendal Garden Party.

 

Vårt svenska huvudkontor är strategiskt beläget i det nya Slakthusområdet i Stockholm, alldeles bredvid en utav stadens främsta kafferosterier. Med ett tilläggskontor i Göteborg har vi satt oss som mål att vara Sveriges främsta arrangör av konserter och evenemang.

 

Med FKP Scorpio kan du förvänta dig enastående evenemang som går utöver förväntningarna. Vi är mer än bara arrangörer; vi är skapare av minnen och magi, och vi ser fram emot att fortsätta föra artister och fans samman i spektakulära upplevelser.

 

Är ni som företag intresserade av att samarbeta med oss, eller ni kanske vill köpa ett företagspaket till våra större evenemang? Kontakta oss på samarbete@fkpscorpio.se så hjälper vi er vidare.

 

Allmänna frågor:
info@fkpscorpio.se

 

Press- & ackrediteringsfrågor:
press@fkpscorpio.se

 

Pressmeddelanden & pressbilder:
FKP Scorpio på MyNewsdesk

 

Telefon:
+46 (0)8 410 462 42
Vardagar kl 10:00 - 11:00

 

Adress:
FKP Scorpio Sverige AB
Hallvägen 14
121 62 Johanneshov

 

Fakturaadress:
FKP Scorpio Sverige AB
Box 355
116 74 Stockholm

 

Organisationsnummer: 556841-7496

FKP Scorpio Group