Om FKP Scorpio

FKP Scorpio är en konsert- och festivalarrangör som jobbar med såväl världens största artister som med de artister vi vill hjälpa bli morgondagens stjärnor. Sedan 2011 har vi arrangerat många hundratals konserter och vi står bakom några av de mest framgångsrika festivalerna och konsertturnéerna i Sverige. Vi drivs av vår passion för fantastiska liveupplevelser, stora som små, och följer våra artisters karriärer från små klubbspelningar till stora arenor.

 

Under de senaste åren har FKP Scorpio arrangerat konserter med bland andra Håkan Hellström, Ed Sheeran, Björk, Sam Smith, Celine Dion, Lana Del Rey och Justin Bieber, gjort storslagna shower som BBCs Planet Earth – Live in Concert och arrangerat populära musikfestivaler såsom Bråvalla Festival, Garden och Where’s the Music.

 

Är ni som företag intresserade av att samarbeta med oss, eller ni kanske vill köpa ett företagspaket till våra större evenemang? Kontakta oss på samarbete@fkpscorpio.se så hjälper vi er vidare.

 

Följ oss på Facebook för de senaste nyheterna och prenumerera på vårt nyhetsbrev för möjlighet till förköp till konserter och mycket mer.

 

Adress:
FKP Scorpio Sverige AB
Hallvägen 14
121 62 Johanneshov

 

Fakturaadress:
FKP Scorpio Sverige AB
Box 355
116 74 Stockholm

 

08-410 462 42 (Måndag – Fredag 10:00 – 11:00)
E-post: info@fkpscorpio.se

 

Organisationsnummer: 556841-7496

FKP Scorpio Group