Om FKP Scorpio

FKP Scorpio är en konsert- och festivalarrangör som jobbar med såväl världens största artister som med de artister vi vill hjälpa bli morgondagens stjärnor. Sedan 2011 har vi arrangerat många hundratals konserter och vi står bakom några av de mest framgångsrika festivalerna och konsertturnéerna i Sverige. Vi drivs av vår passion för fantastiska liveupplevelser, stora som små, och följer våra artisters karriärer från små klubbspelningar till stora arenor.

 

Under de senaste åren har FKP Scorpio arrangerat konserter med bland andra Håkan Hellström, Ed Sheeran, Björk, Hans Zimmer, Sam Smith, Celine Dion, Albin Lee Meldau och Justin Bieber, gjort storslagna shower som BBCs Planet Earth – Live in Concert och arrangerat populära musikfestivaler såsom Rosendal Garden Party, Bråvalla Festival, Gefle Metal Festival och Where’s the Music.

 

Är ni som företag intresserade av att samarbeta med oss, eller ni kanske vill köpa ett företagspaket till våra större evenemang? Kontakta oss på samarbete@fkpscorpio.se så hjälper vi er vidare.

 

Adress:
FKP Scorpio Sverige AB
Hallvägen 14
121 62 Johanneshov

 

Fakturaadress:
FKP Scorpio Sverige AB
Box 355
116 74 Stockholm

 

Allmänna frågor: info@fkpscorpio.se
Press- & ackrediteringsfrågor: press@fkpscorpio.se

 

Organisationsnummer: 556841-7496

FKP Scorpio Group