Z.E på turné med inget du sett tour

Att Z.E har tagit över hiphop-Sverige med storm de senaste tre åren är det ingen tvekan om. Efter en fullspäckad sommar med spelningar på Sveriges största festivaler som bland annat Smash x Stadion och Storsjöyran, är han redo att ta med sig sin liveshow ”Inget du sett tour” runt om i landet. Biljetterna släpps den 27 november.

 

2019 har onekligen osat succé för Z.E. Hans senaste album ”Mer Än Rap” är en enda stor hitmaskin. Där hittar vi bland annat ”74 Bars” som är en av årets mest streamade låtar i Sverige. Med över en kvarts miljard lyssningar på lite mer än två år och nya oväntade låtsläpp med jämna mellanrum har vi förstått att Z.E och hans Team Platina är här för att stanna.

 

Efter en kanonstart 2019 med priser på Grammis och P3 Guld fortsätter segertåget till flera städer i Sverige och med ett pitstop i Oslo, Norge. Det nya decenniet startar på riktigt den 11 januari i Göteborg, Gothenburg Film Studio, där Z.E spelar två gånger under samma dag: Första spelningen har fri ålder och den senare åldersgräns 18+.

 

”Nu har vi några spännande datum runt om i Sverige och i grannlandet Norge. Efter sommarturnén valde vi att ta ett uppehåll från liveshower – just för att fokusera och prioritera några få men exklusiva shower och även värdesätta vår exklusivitet. Nu kör vi igen med ”Inget du sett tour”! Häng med!”, säger Team Platina.

 

Biljetterna till ”Inget du sett tour” släpps den 27 november.

 

Z.E – INGET DU SETT TOUR
11 januari – Göteborg, Gothenburg Film Studios (fri ålder)
11 januari – Göteborg, Gothenburg Film Studios (18 +)
7 februari – Oslo, Parkteatret
14 februari – Stockholm, Annexet (fri ålder)

 

Fler datum tillkommer.


Tillbaka