Biljetter

Vinternatt i Kalmar – en sprakande artistkavalkad i nybyggda Kalmar Ishall!

Igår kunde vi presentera endagsfestivalen Nordic Winter i Sundsvall. Idag avtäcker vi systerfestivalen Vinternatt i Kalmar. 3 december är det dags för den stora festen i nybyggda Kalmar Ishall. Biljetterna släpps på fredag kl 10:00 via Eventim.se.

 

”De fanns inga tvivel alls – då vi fick chansen att vara med och konsertinviga den nya ishallen i Kalmar ville vi göra något riktigt stort. Vinternatt kommer att bli en enorm fest. Det blir en invigning med extra allt och vi ser fram emot att göra ännu fler evenemang i Kalmar framöver”, säger Niklas Westergren, marknadschef på arrangören FKP Scorpio.

 

Publiken på både Vinternatt i Kalmar 3 december och Nordic Winter i Sundsvall kvällen efter kommer att ställas inför en sprakande artistkavalkad bestående av Hov1, Norlie & KKV, Myra Granberg, Felicia Takman, De Vet Du samt Alex Järvi.

 

”Det blir det perfekta premiärevenemanget i den helt nya evenemangsarenan i Kalmar och vi är väldigt glada över att FKP Scorpio visar att de vill göra en långsiktig satsning i Kalmar. Den nya ishallen erbjuder en typ av arena som regionen har saknat, så den är efterlängtad av många. Nu har vi en arena med tak som kan ta emot stora evenemang året runt – inte bara konserter utan även idrottsevenemang och mässor. Det är en viktig del i Kalmars satsning på att vara en året runt-destination”, säger Pelle Aldestam, projektledare evenemang, Destination Kalmar.


Tillbaka