Biljetter

Sverigepremiär för Tones and I

En av världens just nu mest spelade låtar är utan tvekan ”Dance Monkey”. Artisten bakom megahiten är Tones and I, en australiensisk artist som precis har blivit en internationell superstjärna. 14 mars kommer Tones and I till Stockholm och Münchenbryggeriet. Biljetterna släpps 4 oktober kl 10:00.

 

Så sent som februari 2019 var det inte många som hört talas om Tones and I. Det var då hon laddade upp sin debutsingel ”Johnny Run Away” på nätet, och direkt föll musikälskare för hennes säregna tolkning av hitlistepop. Singeln skapade en massiv buzz i Australien. Inte långt därefter nådde hiten även utanför Oceanien.

 

Uppföljaren ”Dance Monkey” är idag en av världens mest spelade låtar. Hon har tidigare i år varit ute på en stor Australienturné, där hon bland annat spelade inför 20 000 festivalbesökare på Splendour In The Grass. När hon nyligen påbörjade sin världsturné sålda samtliga släppta datum ut på bara några dagar. I mars är det äntligen dags för Tones and I att spela i Sverige för allra första gången.


Tillbaka