Biljetter

Seven Worlds One Planet intar Ericsson Globe 7 mars

Seven Worlds One Planet – Live in Concert bygger på de mest häpnadsväckande scenerna från BBCs helt nya naturhistoriska dokumentärserie. Till dessa framförs Hans Zimmers och Jacob Sheas storslagna soundtrack live av Prags filharmoniska orkester. Som konferencier för kväll står journalisten och programledaren Martin Emtenäs, känd från bl.a. SVT:s Mitt i naturen. Den unika konserten äger rum på Ericsson Globe 7 mars 2021.

 

Efter succéshowerna Planet Earth II – Live in Concert och Blue Planet II – Live in Concert får vi nu uppleva naturen genom historien i den nya dokumentärserien Seven Worlds, One Planet. Föreställningen kommer att ta konsertbesökarna på en episk resa i tiden till då otroliga krafter slet isär jordskorpan och skapade de sju kontinenterna – var och en med sitt eget distinkta klimat, topografi och unika fauna och flora. Precis som de tidigare BBC-produktionerna innehåller showen fantastiska scener som förflyttar oss över kontinenter och ger oss en unik inblick i de mirakel som hela tiden sker runt omkring oss.

 

– Det känns mäktigt att få vara konferencier för denna konsert. Konceptet sprider sig, det tycks vara fler och fler som är intresserade av att uppleva naturfilm på det här unika sättet, med enorm symfoniorkester live. Man blir hänförd, det efterliknar verkligen den spektakulära känslan man får mitt i en verklig naturupplevelse. Att ta del av dessa makalösa filmsekvenser från världens kontinenter berör. Det blir ett starkt budskap om att värna om vår fantastiska planet som jag hoppas kan vara stärkande för många, säger Martin Emtenäs.

 

Showen bjuder på en upptäcktsresa till alla världens kontinenter, som alla bär på sin egen historia. Från de färgglada paradisen i Sydamerika till de oändliga vidderna i Asien, från isvärldarna i Antarktis till Afrikas värme, från Nordamerika via Australien till Europa. Publiken bjuds på spektakulära landskap, en fascinerande djurvärld och oväntade berättelser. Allt ackompanjerat live av Prags filharmoniska orkester.


Tillbaka