Så här hanterar vi konserter & biljettköp under Coronautbrottet

Texten uppdaterades 2020-03-31

Just nu är många oroliga över Coronapandemin och situationen som råder i Sverige och resten av världen. Regeringen har nu tagit beslutet att inga evenemang eller publika möten med över 50 personer får hållas. Detta beslut gäller tills vidare. Vi tar detta på största allvar och även om vi givetvis tycker att det är tråkigt att vi inte kommer kunna samlas på grymma konserter under en period, står vi självklart bakom beslutet och gör vad vi kan från vårt håll för att bidra.

 

Vi vill att du ska fortsätta känna dig trygg med att köpa biljetter till våra evenemang och vill understryka att vi kommer återlösa samtliga biljetter till eventuella inställda evenemang under perioden.

 

  • Vi kommer i första hand försöka flytta de konserter som påverkas av mötesbegränsningen. Biljetterna till ursprungsdatum gäller då för nya datumet och du behöver inte vidta några åtgärder. Om du inte har möjlighet att gå på det nya datumet ska du kontakta biljettåterförsäljaren.
  • Vid inställd konsert kommer samtliga biljetter återlösas. Om du köpt biljett online till en konsert som ställs in kommer du få ett mail från biljettåterförsäljaren, och du behöver inte kontakta oss för att få en återbetalning av biljetten (exkl. serviceavgiften). Om du köpt biljett över disk kommer du inte automatiskt få ett mail och behöver kontakta ditt inköpsställe.
  • Gällande de konserter som ligger några månader fram i tiden kommer vi avvakta med att ta några beslut i dagsläget. Vi kommer kontinuerligt informera våra biljettköpare när mer information finns tillgänglig.
  • Om du inför en konsert upplever luftvägssymtom rekommenderar vi, i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att du stannar hemma.
  • Vi och våra samarbetspartners arbetar med hälsa och välmående för alla våra evenemang, även när det inte råder stor smittorisk i samhället.

 

Genom vår regerings beslutsamma reglering hoppas vi att vi snart kan ses i vimlet på klubbarna och arenorna igen.

 

Biljetter återbetalas exklusive bokningsavgift och andra eventuella utgifter, i enlighet med köpevillkoren.

 


Tillbaka