Biljetter

Rammsteins konserter på Ullevi flyttas till 30 och 31 juli 2021

Som vi tidigare har meddelat kommer sommarens konserter med Rammstein inte att kunna arrangeras som planerat. Men nu kan konsertbesökarna andas ut – vi kan nu berätta att konserterna flyttas till 2021. De nya datumen är 30 och 31 juli 2021.

 

Nu laddar de för att skriva in sig i historieböckerna – 2021 blir Rammstein det första hårdrocksbandet någonsin att fylla Ullevi två kvällar på raken!

 

Den östtyska löpelden intar Sverige. Är du redo?

 

Historien om Rammstein börjar i Berlin 1994. Året efter debuterar bandet med albumet ”Herzeleid”, som spelades in i Polarstudion i Stockholm. Skivan mottas positivt i hemlandet, och det är mycket tack vare Nine Inch Nails Trent Reznor och hans val att inkludera två av deras låtar på soundtracket till David Lynchs film ”Lost Highway” som bandet snabbt når ut och får en världsomspännande skara fans. Med Reznor som garant för bandets trovärdighet öppnas portar, som tidigare varit barrikaderade av det tyska språket, för första gången sedan Kraftwerks dagar.

 

Med provokationen som ett av flera grepp har Rammstein utvecklats till mer än ett band, med kopplingar till klassisk och samtida litteratur samt konst är de idag mer att likna vid ett konstnärskollektiv. De tar till vara på alla tillgängliga medel för att ge maximal effekt av sina uttryck, och det är knappast en tillfällighet att Rammstein har hittat en själsfrände i Jonas Åkerlund, åt dem har han gjort några av sina mest uppmärksammade videos.

 

2019 släppte bandet sitt första nya album på tio år. Självbetitlade ”Rammstein” var ett sant styrkebesked och nu ser vi fram emot att få höra både nya och gamla favoriter live.

 

Bandets konsert på Stockholms Stadion 14 augusti 2019 blev en triumf. 32 000 vilda fans, utsålt och lyriska recensioner:
”Galet bra av Rammstein” – Aftonbladet
”Kommer dominera Ullevi” – Göteborgs-Posten
”Rammsteins liveshow saknar motstycke” – Expressen
 

INFORMATION:
Din biljett är automatiskt giltig 2021. Du behöver inte göra något, så behåll biljetten och börja peppa! Se vilken konsert som din biljett är giltig till nedan.

 

Rammstein på Ullevi 2021:
31 juli 2020 -> 30 juli 2021
1 aug 2020 -> 31 juli 2021

 

Har du frågor om din biljett, läs vår FAQ


Tillbaka