Biljetter

Popstjärnan Greyson Chance gör spelning på Fryshuset

Singer/songwritern och musikern Greyson Chance kommer till Stockholm med en rad delikata poppärlor i bagaget. Den 28 mars spelar han på Klubben Fryshuset i Stockholm. Biljetterna säljs via Eventim.se.

 

Texassonen Greyson Chance har redan hunnit med det första kapitlet i sin karriär, trots sin ringa ålder. Hur många singer/songwriters har dragit 100 miljoner views på YouTube, och turnerat världen över, innan de ens fyllt 18?

 

Genombrottet kom via just YouTube och med hans cover på Lady Gagas ”Paparazzi”, inspelad när Gresyon spelar på pianot på en skoluppvisning. Klippet plockades snabbt upp av The Ellen Show. Efter det var Greyson popstjärna över en natt. Men det kan vara svårt att omvandla en YouTube-hit till en karriär som respekterad artist.

 

“Jag spelade in min förra EP Somewhere Over My Head 2016 och jag var väldigt stolt över den. Vi tog den till varje skivbolag i L.A., knackade på alla dörrar. Men branschen avvisade mig helt. När du får ett genombrott så ung som jag var är det inte ofta de tar en på allvar när man är äldre. Jag insåg att jag var tvungen att själv börja bygga upp igen tills jag var redo att plocka upp bitarna och börja ett nytt liv i en riktning som passade mig bättre”, säger Greyson Chance.

 

Det är nu dags för nästa kapitel i den nu 22-åriga popstjärnan Greyson Chances karriär. Musiken är idag mindre Gaga och för snarare tankarna till artister som Troye Sivan och Sam Smith. Tidigare i år kom albumet ”portraits” som inleds med den perfekta poppärlan ”shut up”, en låt som fungerar som ett signum för den drömska och estetiska popen Greyson skriver och framför idag.


Tillbaka