Biljetter

Passenger kommer till Göteborg och Trädgår’n!

Platinabelönade singer/songwritern Passenger kommer till Sverige för en konsert på Trädgår’n i Göteborg. Succélåten ”Let Her Go” är det nog ingen som missat, men Passenger är så mycket mer. Bakom sig har han en lång resa som tagit honom från att försörja sig som gatumusikant till att bli en av våra mest uppskattade popartister.

 

Den 19 september ser vi Passenger på Trädgår’n i Göteborg. Biljetterna släpps den 31 januari kl.10:00 via Eventim.

 

Historien om Passenger känner de flesta till. Hur megahiten “Let Her Go” förvandlade Mike Rosenberg från en uppskattad singer/songwriter till världsfenomenet Passenger. Men även om en av 2012-års största hits ändrade allt för Rosenberg, så är det mesta sig likt. Han är fortfarande samma hårt jobbande artist. Han varvar fortfarande gärna stora arenakonserter med spontant gatumusicerande i närmaste gathörn. Och han kan fortfarande överraska.

 

Få kan likt Passenger varva det lågmält introverta med det episkt poppiga, något han visat prov på otaliga gånger på sina 13 studioalbum.

 

Passenger har ända sedan “Let Her Go” toppade den svenska singellistan haft en väldigt stark ställning i Sverige. Oavsett om han har spelat på Bråvallas stora festivalscen eller på mindre klubbar har han alltid överväldigat publiken. Nu blir det Göteborgs tur att njuta av honom live.


Tillbaka