Biljetter

The Midnight återvänder till Sverige!

Efter konserter i både Stockholm och Göteborg, som har sålt ut långt i förväg, får du nu en ny chans att uppleva den upplyftande eufori som The Midnight skapar på scen. En chans du verkligen bör ta då de kommer till Fållan i Stockholm 25 februari. Biljetterna till konserten släpps via Eventim 17 juli kl 10:00.

 

The Midnight fortsätter att accelerera. Med sin retrokantade mix av synthdrivna soundtracks, pop, dans och rock i kombination med 80-talsestetik skapar de inbjudande kollage, som sätter fingret på samtiden. Det är smittsam synthwave som smidigt undviker genrens största klichéer. Istället lämnar The Midnight dig med känslan av att precis ha vaknat en detaljrik dröm, som du vill minnas för evigt.

 

Om albumet ”Kids” var som ett dansant ledmotiv till en neonfärgad collegefilm är nya skivan ”Monsters” den naturliga fortsättningen. Allting är lite allvarligare, lite vuxnare och frågorna är lite större. Skivan är även den andra delen i en planerad trilogi.

 

Samtidigt som soundet och anslaget har utvecklats sen The Midnight debuterade 2014 har vi även fått följa duons resa från nischat internetfenomen till de stora scenerna. Tim McEwan och Tyler Lyle har rört sig från obskyra Reddit-trådar till ”13 Reasons Why”-soundtracket och konserter med 15000 i publiken.

 

”Produktionsnivån. De välskrivna låtarna. De underbara texterna. Tylers sköna sång. Tims briljante produktion. Nej, det här är alldeles för begåvat för att bli annat än magi. Igen.” – Synth.nu recenserar albumet Kids


Tillbaka