Biljetter

Lauv kommer till Stockholm!

Med omkring tre miljarder streams i sitt eget namn och en mängd hitlåtar som låtskrivare åt några av världens största popstjärnor har den 25-årige indiesångaren, låtskrivaren och producenten Lauv snabbt gått från att skapa musik i sitt studentrum vid New York University till att bli den megastjärna han är idag. Den 26 maj kommer Lauv till Arenan Fryshuset. Biljetterna släpps kl 10:00 den 11 oktober.

 

”Lauv is pop’s up-and-coming Heartbreak King” – Rolling Stone Magazine
“The New Voice in Pop, Making Hits Out of Heartbreak” – Time Magazine

 

Den oemotståndliga mixen av electronica, jazziga gitarrer, luftiga beats och hans själfulla röst har förtrollat fans sedan debutsingeln ”The Other”, som kom 2014. Innan dess hade Lauv siktet inställt på att bara skriva åt andra artister, något han fortfarande gör. Men succén som följde ”The Other” gjorde att han började satsa mer och mer på en egen karriär som artist.

 

Som låtskrivare har han arbetat med artister som Demi Lovato, Khalid och Charlie XCX och parallellt med detta kom uppföljaren ”I Like Me Better”, en låt som skulle komma att välta såväl internet som radiostationer och bli en av 2017 mest spelade och hyllade låtar. Sedan dess har hyllats av Rolling Stone, New York Times, People, Billboard och Time.

 

Det är med massiva hits som ”Fuck, I’m Lonely” (med Anne-Marie), ”I’m So Tired” (med Troye Sivan) och ”There’s No Way” (med Julia Michaels) som Lauv kommer till Stockholm i maj.


Tillbaka