Biljetter

JP Cooper kommer till Stockholm

Med massiva hits som ”September Song” och ”Perfect Strangers” är JP Cooper en av de senaste årens absolut mest streamade artister. Den 27 maj kommer han till Stockholm för en konsert på Vasateatern. Biljetterna släpps 25 oktober kl 11:00.

 

JP Cooper rider verkligen på en framgångsvåg. Efter att under flera år ha gett ut EP:s och byggt upp en trogen, ständigt växande, fanbase på hemmaplan briserade allt under 2016. Som sångare på Jonas Blues platinasäljande ”Perfect Strangers” fick JP Cooper sin första stora hit. Den följde han kort därefter upp med den egna singeln ”September Song”, som även den sålde platina och har blivit en av senare års mest spelade låtar.

 

Sedan dess har JP Cooper fortsatt släppa starka låtar. Inte minst tillsammans med norska Astrid S i deras ”Sing It With Me” visade JP Cooper återigen att han är både en förstklassig låtskrivare och en fantastisk sångare.

 

Nu är JP Cooper tillbaka i studion för att skriva nytt material. Han säger sig tro att albumet är i stort sett klart, men att han gärna vill hålla alla dörrar öppna för att ny inspiration kan slå till. Kanske testar han något av det nya materialet på publiken i Stockholm i maj?


Tillbaka