Biljetter

Hans Zimmer Live kommer till Stockholm 2021!

Efter en världsturné som under åren 2014-2019 samlade över en miljon fans på arenor världen över återvänder Hans Zimmer, den flerfaldigt Oscar-, Grammy- och Golden Globe-belönde kompositören, till Stockholm som en del av sin Europaturné.

 

Biljetterna släpps fredagen 29 november kl. 10:00.

 

Den 1 april är det dags för Hans Zimmer att inta Ericsson Globe med “Hans Zimmer Live – Europe Tour 2021”. I den helt nya showen kommer Hans Zimmer tillsammans med band, orkester och kör att framföra det allra bästa, vackraste och mäktigaste från fansens favoritfilmer. Dessutom kommer Zimmer att framföra stycken som inte ofta spelas live, backad av ett band, en orkester och en mäktig kör.

 

Hans Zimmer har skapat några av de mest kända och mest inflytelserika filmmusikkompositionerna i vår tid. Kompositören – som fick sin 11:e Oscarsnominering 2018 för musiken till Christopher Nolans succé ”Dunkirk” – har satt standarden för hur filmer låter idag.

 

Hans Zimmer har arbetat på fler än 200 filmer och serier, projekt som tillsammans har dragit in mer än 28 miljarder dollar världen över. Senast gjorde Zimmer live-action-remaken av THE LION KING. Framöver kommer Zimmer att komponera musiken för WONDER WOMAN 1984 och TOP GUN MAVERICK, den mycket efterlängtade uppföljaren till TOP GUN, som båda släpps under 2020.

 

Zimmer har vunnit en Oscar, två Golden Globes, tre Grammys, en American Music Award och en Tony Award. Några av Zimmers mest älskade verk är Gladiator, Den tunna röda linjen, Rain Man, Dark Knight-triologin, Inception, Thelma & Louise, Back Hawk Down och Den Siste Samurajen. Många av dessa kommer bjudas på under konserten, ihop med delar av hans katalog som sällan framförs live.


Tillbaka