Biljetter

Extrakonsert med Simple Minds

Trycket på samtliga av de tre bekräftade konserterna med Simple Minds har från biljettsläpp varit högt. Nu är konserten i Stockholm den sjätte mars utsåld, men fansen i Stockholm har inte missat sin chans att se 80-talsikonerna än. Ett extradatum presenteras nu dagen efter den första konserten – den sjunde mars 2020.

 

Simple Minds har gjort en anmärkningsvärd resa sen debutskivan ”Life in a Day” släpptes 1979. Genom att ständigt utvecklas blev de ett av 80-talets mest ikoniska band. Längs vägen toppade de den brittiska albumlistan fem gånger, hade stora hits på bägge sidor om Atlanten, sålde över 60 miljoner skivor och fyllde arenor runtom i världen.

 

Men historien slutar inte där. Efter att ha tagit en paus återvände de 2014 med albumet ”Big Music”. Samma år vann de Q Inspiration Award, så det är inte så underligt att Manic Street Preachers, Moby, Primal Scream och många fler rankar Simple Minds som en av sina främsta inspirationskällor.

 

Jim Kerr, sångare i det ikoniska bandet säger till TT:
”Ni kommer att få se ett band som håller fast vid att vara ett bra liveband. Vi vill att varje gig ska vara vårt bästa, det är så vi är. Det är så klart orimligt, men ’why not die trying’”.

 

Datum:
4 mars Partille Arena, Göteborg
6 mars Annexet, Stockholm – Utsålt!
7 mars Annexet, Stockholm – Extrakonsert!
8 mars Malmö Live, Malmö


Tillbaka