En av Europas hetaste nya hiphopartister kommer till Stockholm!

Biljetter

Kelvyn Colt har hyllats som en av de mest lovande nya artisterna av Hypebeat och lyfts fram som hiphopens framtid av Vogue Magazine. Med inspiration hämtad från föregångare som Kid Cudi och 2Pac är han den första tyske rapparen som på allvar har gjort ett avtryck på den internationella scenen. 12 maj kommer han till Stockholm för en spelning på Obaren.

 

Colt bygger sina låtar på melodiösa ljudbyggen, där han inte backar för att väva in mer otippade ingredienser. Ovanpå det sprider han ut sitt upplyftande budskap, som ofta utgår från känslan av att stå mellan två olika kulturer. För Kelvyn Colt själv handlar det om hans nigerianska och tyska påbrå.

 

De senaste åren har Kelvyn Colt befunnit sig på en högkreativ nivå och varvat förstklassiga singlar samt EP:s med spännande samarbeten och gästinhopp. Trots den höga utgivningstakten har han hållit en imponerande kvalitét – varje släpp har inneburit nya favoriter för den ständigt växande fanskaran. Längs vägen har han även mutat in sig som ett av de viktigaste namnen på den nya europeiska hiphopscenen.


Tillbaka