Biljetter

Conan Gray kommer till Stockholm

Singer/songwritern och YouTubestjärnan Conan Gray kommer till Sverige för en spelning på Debaser i Stockholm den 27 april. Biljetterna släpps 14 februari kl 10:00 via Eventim.se.

 

Utrustad med inget mer än det enkla musikredigeringsprogrammet Garageband på sin dator och en billig mikrofon fasttejpad på en golvlampa spelade den amerikanska artisten Conan Gray in och släppte sin låt ”Idle Town” på sin YouTubekanal. Låten fick enorm spridning och blev en viral hit, och succén ledde till att han började samarbeta med producenten Dan Nigro. Samarbetet mynnande ut i den hyllade debut-EP:n ”Sunset Season”, från vilken singlarna ”Generation Why” och ”Crush Culture” är hämtade. Efter att EP:n kom ut i slutet av 2018 har många av popstjärnedrömmarna som Conan Gray drömde i sitt pojkrum blivit verklighet. Liveframträdanden i amerikanska TV-shower, spela med Panic At the Disco! och göra utsålda USA- och Europaturnéer.

 

Nu arbetar Conan Gray på sitt debutalbum och parallellt med det åker han på en stor Europaturné med ett efterlängtat stopp i Stockholm på Debaser den 27 april.


Tillbaka