Biljetter

The Beach Boys och The National till Stockholms nya sommarscen

Dröm dig bort från decemberregn, till en blå himmel, syrendoft och Stockholms vackraste utsikt. En kall dryck i den ena handen och kanske någon du tycker om i den andra. Vi kan idag presentera sommarens nya konsertserie på Stockholms vackraste scen Solliden – ”Sommarkväll med…” Först ut bland bokningarna är inga mindre än The Beach Boys, The National och Albin Lee Meldau. Biljetterna släpps 23 december kl 10:00 via Eventim.se.

 

30 maj 2020 THE NATIONAL OCH ALBIN LEE MELDAU
17 juni 2020 THE BEACH BOYS

 

Få saker doftar så mycket sommar i huvudstan som Skansen. 2020 presenterar vi för första gången ”Sommarkväll med…”; en helt ny konsertserie som kommer bjuda på några av sommarens bästa konserter i den tveklöst vackraste inramningen Stockholm har att erbjuda.

 

”Vi är otroligt glada att få arrangera konserter på vackra Sollidenscenen med en otrolig panoramavy över Sommarstockholm. Det blir några sköna konsertdagar med god mat och dryck och ett gäng helt fantastiska artister”, säger Kajsa Apelqvist hos arrangören FKP Scorpio.

 

”Det känns grymt kul att A Star Entertainment tillsammans med FKP Scorpio arrangerar konserter hos oss på en av Sveriges bästa scener. Det blir fantastiska artister i magisk inramning och vi ser fram emot 2020″, säger Anna Dahl Tillander på Skansens Restauranger.

 

30 maj The National och Albin Lee Meldau
The National är ett av vår tids största och mest hyllade indierockband, och live är de en helt fenomenal upplevelse. Ständigt på gränsen till att brista balanserar de mellan det återhållsamt finstämda och dova urladdningar. Aktuella med fantastiska albumet ”I Am Easy To Find” som kom tidigare i år kommer de nu till Stockholm och Skansen.

 

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt. Nästa år bjuder Albin på inte mindre än två nya album – ett på svenska och ett på engelska.

 

17 juni The Beach Boys
Med mer än ett halvt sekel bakom sig ligger The Beach Boys musikfans världen över precis lika varmt om hjärtat som när ”Surfin” toppade hitlistorna. Synonyma med Kalifornien, surf och good times har de amerikanska ikonerna skrivit in sig själva i historieböckerna och the Music Hall of Fame som ett av samtidens allra största popband. “Surfin’ USA”, “I Get Around”, “California Girls”, “Barbara Ann”, “Good Vibrations” och “Wouldn’t It Be Nice” är bara ett axplock av legendarernas enorma musikkatalog, och konserten på Skansen kommer bli en oavbruten hitkavalkad.

 

The Beach Boys består idag av låtskrivaren och frontmannen Mike Love tillsammans Bruce Johnston, Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher och Randy Leago

 

Fler artister tillkommer till detta konsertdatum.

 

”Sommarkväll med…” är en konsertserie som kommer sträcka sig över hela sommaren och husera på Sollidenscenen på Skansen.


Tillbaka