Biljetter

BBCs nya storslagna naturserie kommer som show till Stockholm

Se de mest häpnadsväckande scenerna från BBCs helt nya naturhistoriska dokumentärserie medan du avnjuter Hans Zimmers och Jacob Sheas storslagna soundtrack framfört live av Prags filharmoniska orkester. Hösten 2019 kommer den nya naturserien ”Seven Worlds, One Planet” visas för första gången, och den 3 maj blir den till en livekonsert i Ericsson Globe i Stockholm. Biljetterna släpps 1 november.

 

Efter succéshowerna Planet Earth II – Live in Concert och Blue Planet II – Live in Concert får vi nu uppleva naturen genom historien i den nya dokumentärserien Seven Worlds, One Planet. Föreställningen kommer att ta konsertbesökarna på en episk resa i tiden till då otroliga krafter slet isär jordskorpan och skapade de sju kontinenterna – var och en med sitt eget distinkta klimat, topografi och unika fauna och flora. Precis som de tidigare BBC-produktionerna innehåller showen fantastiska scener som förflyttar oss över kontinenter och ger oss unik inblick i de mirakel som hela tiden sker omkring oss.

 

Showen bjuder på en upptäcktsresa till alla världens kontinenter, som alla bär på sin egen historia; från de färgglada paradiserna i Sydamerika till de oändliga vidderna i Asien, från isvärldarna i Antarktis till Afrikas värme, från Nordamerika via Australien till Europa. Vi kommer bjudas på spektakulära landskap, en fascinerande djurvärld och oväntade berättelser, allt ackompanjerat live av Prags filharmoniska orkester.


Tillbaka