Ziggy Alberts

Ziggy Alberts

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Ziggy Alberts återvänder till Europa! Det är första gången som den australiensiske singer/songwriter-favoriten kommer hit sen 2019. Turnén gör dubbla stopp i Sverige. 9 maj kommer han till Debaser i Stockholm och 13 maj är det Göteborg och Pusterviks tur.

Ziggy Alberts har etablerat sig som en av Australiens ledande independentartister. Han är singer/songwritern och författaren vars jordnära anslag och anspråkslösa gräsrotsperspektiv har gjort honom till ett fenomen med publik över hela världen.

Som grundare av skivbolaget Commonfolk Records och bokförlaget Common Publishing har Ziggy skaffat sig den unika positionen att kunna skapa och berätta sina historier helt på egna villkor. Nu är han aktuell med sitt sjätte studioalbum ”DANCING IN THE DARK” och med det på repertoaren återvänder han till Sverige för två efterlängtade konserter i maj.

Om biljettköp till Ziggy Alberts:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor