Ziggy Alberts

Ziggy Alberts
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Ziggy Alberts är ett fenomen. Utan vare sig storbolagsmuskler, mediahype eller enorma marknadsföringsbudgets i ryggen har han byggt upp en lojal och snabbt växande fanskara runtom i världen.

Framgångsreceptet? Upplyftande singer/songwriter om de där sakerna som verkligen betyder något – kärlek, miljön, haven och alla fantastiska minnen. Det i kombination med en enorm liveenergi och smittsam glädje har fört Ziggy och hans musik långt bort från hemmet på Australiens östkust. Av bara farten har han dessutom hyllats som en ny Jack Johnson och jämförts med Ben Howards tidiga släpp.

Efter att under 2018 ha intagit såväl festivaler som genomfört sin första headlinerturné i Nordamerika är Ziggy Alberts redo för sitt största äventyr hittills. Tillsammans med sitt femte album ”Laps Around The Sun” drar han ut på en omfattande turné. Fem världsdelar och över 100 spelningar ska passera innan Ziggy når mållinjen.

Då Australien- och Nya Zeeland-delen av Laps Around The Sun World Tour släpptes sålde merparten av konserterna slut snabbare än snabbt.

Om biljettköp till Ziggy Alberts:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor