Ziggy Alberts

Ziggy Alberts
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Ziggy Alberts är ett fenomen. Med sina energiska uppträdanden och öppenhjärtiga mellansnack skapar han en känsla av gemenskap som sprider sig genom publiken och får alla att bara vilja ha mer. Att han dessutom har byggt upp allt det här – framgången och den snabbt växande, lojala fanskaran runtom i världen – helt på egen hand gör honom än mer imponerande.

Ziggy ger ut sin musik via det egna skivbolaget Commonfolk. Och för varje släpp har mottagandet bara blivit än mer överväldigande. Hemma i Australien har låtar som ”Laps Around The Sun”, ”Runaway” och ”Heaven” alla uppnått platinastatus. I takt med framgångarna på hemmaplan har även allt fler runtom i världen upptäckt Ziggys upplyftande små mästerverk.

Parallellt med musiken har Ziggy Alberts dessutom startat ett eget bokförlag och debuterat som poet med samlingen ”brainwaves”. Nu är Ziggy aktuell med sitt femte album ”searching for freedom”, där han på sitt egna inbjudande vis utforskar mänsklighetens komplexa känsloliv.

Om biljettköp till Ziggy Alberts:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor