Ziggy Alberts

Ziggy Alberts
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

På grund av den enorma responsen har den australiensiske singer/songwritern Ziggy Alberts förlängt sin pågående världsturné Laps Around The Sun genom att lägga till konserter även under 2020. Det gör att vi på nytt kan hälsa honom välkommen till Sverige. Efter vårens utsålda euforitripp i Stockholm blir det dubbla Sverigekonserter 2020.

Ziggy Alberts är ett fenomen. Med sina energiska uppträdanden och öppenhjärtiga mellansnack skapar han en känsla av gemenskap som sprider sig genom publiken och får alla att bara vilja ha mer. Att han dessutom har byggt upp allt det här – framgången och den snabbt växande, lojala fanskaran runtom i världen – helt på egen hand gör honom än mer imponerande.

Via det egna skivbolaget CommonFolk har Ziggy gett ut tre album och en rad EP:s. För varje släpp har mottagandet bara blivit än mer överväldigande. Då han i oktober 2018 sjösatte turnén Laps Around The Sun var tanken att nå fem världsdelar och göra över 100 spelningar under 2018/2019. Nu får turnén alltså en fortsättning och då Ziggy återvänder till Sverige får vi chansen att även höra det pärlband nya singlar som han har hunnit släppa sedan sist.

Om biljettköp till Ziggy Alberts:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor