Yaeji

Yaeji
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Kathy Yaeji Lee är den senaste i raden av producenter som ploppat fram i etern. Född i New York, men uppväxt både i Atlanta och Sydkorea, förenar hon både musikaliska världar och språk när hon ovanpå drömska beats väser fram små ord på både engelska och koreanska.

Yaeji, som till början är grafisk designer, skolade om sig när hon började utforska undergroundkretsar. Med eggande Boiler Room-set på sitt CV och släpp som är mer influerade av R&B och hiphop har hon blivit genres egna postergirl.

Hennes unika mix av sång och mjuka beats har kommit att bli en central del av den nya housemusiken. Det stundtals dova uttrycket, de mumlande verserna och de hårt huggna beatsen klär lika delar en industrilokal som en solig oas. Nu omfamnar hon Göteborg på nytt.

Om biljettköp till Yaeji:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor