Wyclef Jean

Wyclef Jean @ We Love The 2000s | Malmö Arena, Malmö | 18 april 2020
UPPSKJUTET

Wyclef Jean @ We Love The 2000s | Scandinavium, Göteborg | 24 april 2020
UPPSKJUTET

Wyclef Jean @ We Love The 2000s | Tele2 Arena, Stockholm | 25 april 2020
UPPSKJUTET

INGA KONSERTER I APRIL!
Med anledning av Coronapandemin har samtliga tre konserter blivit uppskjutna.

Behåll din biljett! Vi tittar just nu på nya konsertdatum under 2020 eller 2021. Redan köpt biljett kommer att gälla även till de nya datumen.

Wyclef Jeans källarstudio i New Jersey hjälpte till att för alltid rita om hela musikkartan. Då The Fugees spelade in genombrottsskivan ”The Score” och sedan rusade upp till den amerikanska Billboardlistan förstaplats tvättade de bort genregränser och öppnade upp hiphopen mot nya domäner.

Sedan dess har Wyclef fortsatt att sudda ut gränser – både som artist och producent. Då den planerade uppföljaren till ”The Store” utvecklades till att bli Wyclefs solodebut öppnades ännu fler kreativa dörrar. Låtar som ”911”, ”Perfect Gentleman”, ”Gone Till November” och hans medverkan på en av 2000-talets mest sålda singlar – Shakiras ”Hips Don’t Lie” – etablerade Wyclef Jean som en av 00-talets största artister.

Med åren må utgivningstakten ha sänkts. Men så fort Wyclef avtäcker ny musik är det en högtidsstund för alla som gillar då otippade influenser vävs samman till din nya favoritlåt.

Wyclef Jean uppträder på We Love The 2000s tillsammans med bland anda t.A.T.u, Bomfunk MC’s, Cascada, Five och Big Brovaz.

Mer info om We Love The 2000s

Om biljettköp till Wyclef Jean:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor