Wolves In The Throne Room

Wolves In The Throne Room

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Två decennier in på sin resa träder Wolves In The Throne Room fram ur de mörka skogarna och är redo att påbörja nästa ritual. Och det aktade black metal-bandet har siktet inställt på Sverige. I april spelar de i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med på turnén Primordial Arcana följer även E-L-R med som support.

Aaron Weaver grundade Wolves In The Throne Room med sin bror Nathan 2002. Debutalbumet ”Diadem Of 12 Stars” släpptes 2006 och bröderna har sen dess format sin egen väg in till de mörkare delarna av hjärtan och sinnen runt om i världen. Det har de gjort med hjälp av högt ansedda verk som ”Two Hunters” (2007), ”Celestial Lineage” (2011) och ”Thrice Woven” (2017).

Deras senaste platta ”Primordial Arcana” (2021) är Wolves In The Throne Rooms mest majestätiska album hittills och deras första helt fristående verk. Tillsammans med gitarristen Kody Keyworth skötte bröderna Weaver allt själva från inspelning, produktion och mixning i den egna studion Owl Lodgem, som ligger i skogen utanför Washington.

Wolves In The Throne Room är inte som ett vanligt traditionellt black metalband, som använder sig av corpse paint eller har en satanistisk image. Enligt bröderna spelar de visserligen black metal, men de gör det på egna villkor och av sina egna skäl.

Om biljettköp till Wolves In The Throne Room:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor