Wild Rivers

Wild Rivers | Bar Brooklyn, Debaser Strand, Stockholm | 29 april 2021
BOKA BILJETT

BILJETT KÖPT TILL TIDIGARE DATUM:
Den inbokade konserten 29 september 2020 har flyttats till 29 april 2021. Redan köpt biljett till den uppskjutna konserten gäller även till det nya datumet.

Wild Rivers är ett bevis på att band delar så mycket mer än bara musiken. De går igenom livets upp- och nedgångar som ett kollektiv. Och längs vägen växer bandmedlemmarna både individuellt och som en enhet. Efter att under 2019 ha genomfört mer än 150 konserter har Wild Rivers nu förvandlat sina personliga erfarenheter till vackra hymner vävda av folk, indie, rock, pop och country. Deras EP ”Songs To Break Up To” för Wild Rivers ännu närmare, eftersom den omedelbart även sveper med lyssnaren

”EP:n var mycket personlig för mig, men att skapa den tillsammans med bandet innebar ett stort steg även oss som vänner”, säger Khalid. ”Jag tillbringar 95% av all min tid med bandet. Vi är en familj, så vi går igenom allt tillsammans. EP:n är självbiografisk, men gruppen förstod visionen och blev väldigt känslomässigt engagerade. Den utgår i och för sig från en enskild persons upplevelse, men alla gick in och stöttade den visionen – både innehållsmässigt och musikaliskt.”

Sedan deras självbetitlade debut släpptes 2016 har Wild Rivers konsekvent rört sig mot just den här punkten. 2018 års EP ”Eighty-Eight” hyllades av bland andra Rolling Stone County, PopMatters, Earmilk och No Depression. Numera har bandet över 100 miljoner streams i ryggen och i Nordamerika genomför de utsålda spelningar. Dessutom har de turnerat tillsammans med The Paper Kites, Donavan Woods och Jake Bugg, för att nämna några.

Wild Rivers Består av Khalid Yassein (sång, gitarr, keyboard), Devan Glover (sång), Andrew Oliver (gitarr, bas) och Julien Laferriere (trummor).

Om biljettköp till Wild Rivers:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Bar Brooklyn, Debaser Strand | Stockholm

  Insläpp:

  Biljettpris: 195 kr + avgifter

  Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

  Biljett köpt till konserten 29 september 2020 gäller till det nya datumet.

  Biljetter Biljetter