Wet Leg

Wet Leg
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Wet Leg kom från ingenstans och blev virala med den hyperenergiska debutsingeln ”Chaise Longue”. Därefter har de avancerat snabbt. Hype och hyllningar. Klubbgig och festivaler. Indiehitiga singlar och ett debutalbum som gick rakt in som etta på Englandslistan. Att kalla Wet Leg för årets hetaste debutanter är inte någon tom överdrift.

Bakom Wet Leg står Rhian Teasdale och Hester Chambers från Isle of Wright. Precis som så många andra briljanta beslut var det på fyllan som de bestämde sig för att starta ett band. Beväpnade med gitarrer och spontana infall filtrerar de inspiration plockad från The Ronettes, Best Coast, The Strokes och B52s genom Rhian och Hesters gemensamma kärlek till fransk disco.

Efter en succéartad Sverigepremiär på Rosendal Garden Party återvänder de i höst för en klubbspelning på Debaser, som osar utsåld långt i förväg.

Om biljettköp till Wet Leg:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor