Waterparks

Waterparks
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Waterparks beskrivs ofta som nästa generations poppunkband, och de jämförs inte sällan med föregångare som Green Day, All Time Low och Good Charlotte.

Debutalbumet ”Double Dare” togs emot med öppna armar från fans över hela världen 2016. Sedan dess har de i princip varit på turné konstant. 2018-års uppföljaren ”Entertainment” rönte stora framgångar på den amerikanska Billboardlistan och nu är de aktuella med det efterlängtade, tredje albumet ”FANDOM”.

2020 är det dags för Awsten, Geoff och Otto i Waterparks att på nytt ge sig ut på vägarna. Räkna med ordentligt pådrag då de släpper lös ”Stupid For You”, ”Blonde”, ”Dream Boy” och alla andra favoriter.

Om biljettköp till Waterparks:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor