Vitalic Live

Vitalic
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Vitalic – eller Pascal Arbez Nicolas som han egentligen heter – har alltid velat göra musik som följer i idolen Jean-Michel Jarres fotspår. Så har det varit ända sedan han som barn upptäckte en av electropionjärens skivor i baksätet av en bil. Att skivan hade blivit aningen skev av att ligga framme i solen kan nog förklara de egenheter som alltid har återfunnits i Nicolas egen musik.

Det var i början av 2000-talet som Pascal Arbez Nicolas övergav sina tidigare alias för att återuppfinna sig själv som Vitalic. Då hade electroclashboomen precis dragit igång och med inspiration hämtad från bland andra Giorgio Moroder och Gino Soccio plockades låtarna från hans debut-EP upp av stjärn-dj:s som Aphex Twin, Erol Alkan och Tiga. Vilket var början på en lysande karriär.

Då Vitalic nu firar 20 år med en extraordinär liveshow finns det massvis av höjdpunkter att se tillbaka på. Låtar som ”Poison Lips” och ”Waiting For The Stars”, helgjutna album som ”OK Cowboy” och ”Flashmob”, samarbeten, sidoprojekt och remixar.

Allt det firar vi då Vitalics jubileumsturné når Hus 7 i Stockholm 10 december.

Om biljettköp till Vitalic Live:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor