Violet Days

Violet Days
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Violet Days består av svenska Lina Hansson och Kris Eriksson. De har byggt ett imponerande rykte som låtskrivare och producenter. Kris var nominerad till Musikförläggarnas pris 2017 och vann 2018 en BMI Award för sitt arbete med artister så som Phoebe Ryan och The Chainsmokers.

Under 2018 släppte duon sin debut EP ”Made In My Head” – ett drömsk elektroniskt poppaket som bland annat innehåller spåret ”Just A Little”. Låten valdes till ”veckans låt” och när året summerades placerades den på sjätte plats på Musikguiden i P3:s årsbästalista. De utsågs även till ”Framtidens Artist” och framträdde på P3 Älskar.

Våren 2019 gjorde de en 18 datum lång vårturné i USA tillsammans med The Midnight och i höst väntar en lika lång Europaturné med stopp i Göteborg.

Om biljettköp till Violet Days:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor