Vinternatt

Vinternatt | Hatstore Arena (nya ishallen) | 25 mars
Hov1 / Norlie & KKV / Myra Granberg / Alex Järvi / De Vet Du / Felicia Takman
INSTÄLLT

Vinternatt var tänkt att bli den ultimata festen, en kväll då vi dansade bort alla bekymmer och lade Coronatiden bakom oss. Men så ser verkligheten inte ut just nu. Istället för glädje och pepp känner många oro, vilket gör det omöjligt för oss att genomföra Vinternatt nu.

Men tro inte att det här är slutet. Då vi en gång för alla kan lägga pandemier och restriktioner bakom oss ska vi se till att styra upp en hejdundrande fest. Och vi hoppas att du vill komma då.

Tills dess, ta hand om dig. Håll avstånd, följ rekommendationerna och om du har möjlighet – vaccinera dig.??

Om återbetalning:

Redan köpta biljetter återbetalas givetvis & alla biljettköpare får mer info via mail.

Med tanke på stundande helger + att många evenemang ställs in / skjuts upp just nu kan återbetalningen ta lite längre tid än vanligt. Vi hoppas att du har överseende med det. Vår biljettleverantör försöker lösa alla ärenden så snabbt de kan.

Om biljettköp till Vinternatt:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor