Victor Leksell

VICTOR LEKSELL

31 MAJ: GÖTEBORG | SCANDINAVIUM

BOKA BILJETT

Victor Leksell gör en stor konsert på hemmaplan i Göteborg! 31 maj intar han scenen på Scandinavium. Det blir den hittills största egna konserten, nästa stora steg som artist och ett startskott mot stjärnorna.

”Nu ska jag dela med mig av den här väldigt stora och läskiga drömmen som jag burit på i några år, och det med en stor konsert, på hemmaplan i mitt kära kära Göteborg. Det finns plats för 12 000 personer fick jag veta. Kanske fler”, hälsar Victor Leksell.

Fyra Grammisar, fem P3 Guld, Guldmicken 2023, hundratals miljoner streams och succéartade storkonserter – efter ett halvt decennium på topplistorna är Victor Leksell en av landets största artister. Låten ”Svag” har sedan 2020 slagit rekord efter rekord som den mest streamade låten på svenska någonsin, mest lyssnade låten i Norge 2020 och i skrivande stund närmar den sig 200 miljoner streams. Dessutom är Victor Leksells debutalbum ”Fånga Mig När Jag Faller” från 2020 den skiva som, näst efter Pink Floyds ”The Wall”, toppat den svenska topplistan flest veckor.

2022 gästade Victor Leksell två av Håkan Hellströms rekordkonserter på Ullevi. Samma sommar gjorde han även en utsåld konsert på Liseberg. 2023 genomförde Victor en bejublad Nordenturné, med bland annat succé på Lollapallooza Stockholms main stage och 40 000 i publiken under VG-Lista på Rådhusplassen i Oslo. Nu är det dags för nästa äventyr, live and direct. Från hjärtat till hjärtat. 31 maj 2024 gör Victor Leksell sin hittills största egna spelning någonsin då han tar över Scandinavium hemma i Göteborg.

Om biljettköp till Victor Leksell:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Ticketmaster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Scandinavium | Göteborg

  Insläpp:

  Biljettsläpp: 24 november kl 10:00
  Biljettpris: Från 445 kr + avgifter
  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter