Twin Atlantic

Twin Atlantic
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Då Glasgowbandet Twin Atlantic 2011 följde upp sitt minialbum ”Vivarium” med fullängdsdebuten ”Free” gick de från att vara ett hyllat liveband på slutsålda, svettiga klubbar till bred framgång och Englands största festivalscener.

Den ambitiösa uppföljaren, ”Great Divide”, skrevs till stor del under de turnéer som följde på ”Free”. Inspirationen togs från den energi som publiken gav Twin Atlantic kväll efter kväll och resultatet blev en aningen popigare skiva, fylld av råstarka refränger och allsångsvänliga passager.

Med ”Great Divide” tog Twin Atlantic ytterligare ett steg både uppåt och framåt. Skivan toppade såväl den skotska albumlistan som den brittiska rocklistan. Sedan dess har Twin Atlantic bland annat turnerat med Thirty Seconds To Mars, spelat på Glastonbury, T in the Park, Leeds- och Readingfestivalen. Och i slutet av 2015 kröntes året av att Twin Atlantic nominerades till Best Live Act 2015.

Om biljettköp till Twin Atlantic:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor