Tricky

TRICKY

MAXINQUAYE (REINCARNATE)

Support: Raghd

17 MARS: STOCKHOLM | CIRKUS

FÅTAL BILJETTER KVAR

Ur Bristols underjord växte ett helt nytt sound fram under 90-talet. Ett sound präglat av urbant mörker, regnvåta gator och alla de genrer som gödde de långa festnätterna. En av denna rörelses viktigaste grupper var Massive Attack. Och i den konstellationen figurerade en av scenens absolut största ikoner, Tricky.

Utöver sin tjänst i triphop-kollektivet så droppade den brittiska rapparen och producenten sitt banbrytande debutalbum ”Maxinquaye” 1995. En milstolpe inom musiken. Suggestivt malande, fragmentarisk, drömsk och svängig. Lika magisk som spöklik. En tonsättning av kulturellt förfall enligt upphovsmannen själv. Det blev startskottet på ett konstnärskap som i snart 30 års tid har utmanat normer och konventioner.

Nu kommer ikonen och legendaren Tricky till Sverige med en turné speciellt ägnad åt ”Maxinquaye” – detta epokdefinierande album ur 90-talets mörkaste och mest fascinerande djup.

Om biljettköp till Tricky:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Ticketmaster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor