Trentemøller

Trentemøller
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Trentemøller har hunnit med det mesta på de drygt 15 år som har gått sen den banbrytande debuten ”The Last Resort”. Nu är den danska kompositören, musikern och producenten på nytt aktuell. I början av 2022 släpps hans sjätte album ”Memoria”. Därefter kommer han och hans liveband till Sverige för två spelningar.

”Memoria” utgör en stark kontrast till 2019-års atmosfäriska utforskande på skivan ”Obverse”. Den här gången har han skapat ett album som nästan kräver att få framföras live av ett band inför en energisk publik. Och det är just vad vi kan förvänta oss.

Inför 2022 Memoria Tour har Trentemøller jobbat med den legendariske ljusdesignern Leroy Bennett (Nine Inch Nails, Prince, Lady Gaga med flera). I bandet hittar vi bland andra den isländska soloartisten Disa, vars sköra röst passar Trentemøllers hemsökta sångslingor perfekt. Dessutom dyker även Silas Tinglef (2nd Blood) samt Brian Batz och Jacob Haubjerg från Sleep Party People upp tillsammans med Trentemøller på scen.

Om biljettköp till Trentemøller:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor