Trentemøller

Trentemøller
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Danska Trentemøller är högaktuell med hyllade albumet ”Fixion” och åker i vår ut på Europa- och USA-turné med efterlängtade stopp i både Stockholm och Göteborg! Med fullt band ser vi Trentemøller på Pustervik 28 februari och på Debaser Strand 2 mars.

Någonstans mellan indie och electronica hittar vi Köpenhamnbaserade musikern och producenten Anders Trentemøller, och hans talang för hjärtskärande melodier backade av exceptionella produktioner har gjort honom till en av 2000-talets mest respekterade och beundrade artister.

I september släpptes Trentemøllers fjärde fullängdsalbum ”Fixion”, och nu gör han sig redo att med fullt liveband turnera Europa och Nordamerika. Fixion Tour börjar 19 januari i Amsterdam och slutar i Washington den 26 mars. Det kommer att ta Anders och bandet till inte mindre än 48 städer i 19 länder.

Trentemøller är känd för sina unika liveshower, både för det musikaliska och visuella, och hans kommande besök i Sverige kommer inte vara något undantag. Gör dig redo för en makalös konsert som kommer kittla både öron och ögon.

Om biljettköp till Trentemøller:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor