Tom Gregory

Tom Gregory
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Tom Gregorys träffsäkra anslag och enorma melodikänsla har gjort att han har omnämnts som Ed Sheerans arvtagare. Men det tycks inte påverka honom alls. Istället har Tom fortsatt att gå sin egen väg, en väg som har lett honom till framgångarna med singeln ”River”.

Från den mer avskalade inramningen på 2017-års debutsingel ”Run To You” har Tom Gregory rört sig mot snyggt producerad popperfektion, som osar av utsålda konserter och stora arenor. Utvecklingen kan följas via hans starka singelsvit, som till sist utmynnade i det efterlängtade albumet ”Heaven In A World So Cold” 2020. Av bara farten fick Tom även en danshit med smittsamma ”Never Let Me Down”, där han samarbetade med den tyska dj/producent-duon VIZE.

Med sin enorma talang för att sammanföra det organiskt finstämda med en urban puls har Tom Gregory stått för ett av pandemierans mest imponerande genombrott.

Om biljettköp till Tom Gregory:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor