Tokio Hotel

TOKIO HOTEL

30 MARS 2025: STOCKHOLM | FRYSHUSET ARENAN

BOKA BILJETT

Ich muss durch den Monsun – 2025 återvänder Tokio Hotel äntligen till Sverige. Det blir första gången på sex år som det stilbildande bandet spelar i Stockholm.

Beväpnade med anime-estetik och electropreppad poppunk skapade Tokio Hotel fanmadness gång på gång under 00-talet. Med topplåtar som ”Monsoon”, ”Scream” samt ”Automatic” ägde de topplistorna och plockade hem pris efter pris på MTV-galor världen över. Det tyska bandet sålde ut storkonserter och tvillingarna Kaulitz var träffsäkra stilikoner för en generation emofans.

15 år efter genombrottet släppte Tokio Hotel ”Durch den Monsun 2020” – en nyversion av den globala megahit som satte fart på deras karriär och som de bland annat har spelat live inför 500 000 personer vid Eiffeltornet under den franska nationaldagen. Utgångspunkten för bandet var: Hur skulle det ha låtit ifall vi hade debuterat idag? Resultatet blev ett drivande beat, som inlindat i mjuka gitarrer, skapar en helt annan inramning till den legendariska texten som har skriksjungits i flickrum, på konserter och efterfester under över ett decennium.

”Durch den Monsun 2020” var på samma gång både en nostalgisk hyllning till det förflutna och en föraning om framtiden, för den blev startskottet på något nytt. Med albumet ”2001”, som släpptes i november 2022, tog Tokio Hotel en ny riktning. Anslaget var poppigare och mer dansant, samtidigt som låttitlar som ”HIM” och ”When We Were Younger” tydligt skvallrade om bandets ursprung.

Med ”2001” i ryggen åker tvillingarna Bill och Tom Kaulitz, basisten Georg Listing och trummisen Gustav Schäfer ut på turné på nytt. Därmed får vi återigen chansen att uppleva bandet som format både liv och sin samtid. 30 mars 2025 kommer Tokio Hotel till Fryshuset Arenan – samma ställe där de levererade två oförglömliga konserter 2017 och 2019.

Om biljettköp till Tokio Hotel:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Fryshuset Arenan | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 550 kr + avgifter
    Åldersgräns: 13 år

    Biljetter Biljetter