Tiwa Savage

Tiwa Savage
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Tiwa Savage har under de senaste åren klivit fram och blivit ett av de främsta namnen på den afrikanska musikscenen. Längs vägen har hon hyllats som ”Queen of Afrobeats” av Billboard och Vogue har konstaterat att hon ”is a woman changing the face of modern music”.

Född och uppväxt i Nigeria flyttade Tiwa som 11-åring till London med sina föräldrar. Det var där allting började. Som 16-åring körade hon bakom George Michael och hon hördes på låtar med bland andra Whitney Houston, Mary J. Blige och Kelly Clarkson. Men det var efter att hon flyttade tillbaka till Nigeria för att satsa på solokarriären som allting verkligen tog fart.

Från debutalbumet ”Once Upon a Time”, via det egna skivbolaget 323 och fram till nu, då hon gör globala släpp genom Motown, har allting pekat spikrakt uppåt. Chris Martin hör till fanskaran, hon är den mest följda afrikanska kvinnan på sociala medier och numera strömmas hennes mix av afrobeat, r&b, soul och pop på mångmiljonnivå.

Om biljettköp till Tiwa Savage:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor