Thy Art Is Murder

Thy Art Is Murderer
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Thy Art Is Murder är utan tvekan Australiens mest brutala kulturexport sen ”Mad Max” hade premiär 1979. Nu bjuder de in till riktigt matiga helkvällar i Stockholm och Göteborg.

Då Thy Art Is Murder 2019 avtäckte sitt femte album ”Human Target” tog de samtidigt ett stort kliv framåt. Mot en fond bestående av postmodern dystopi, kaos och förvirring ledde CJ McMahons growlande oss framåt, som om hans röst vore ett flammande ljus av nihilistisk förtvivlan före det slutgiltiga mörkret.

Genom att rikta fokus mot brännande ämnen som skevheter i det politiska systemet, psykiska problem som har uppstått i kölvattnet av de sociala medierna och sexuellt våld har Thy Art Is Murder mutat in sig som fanbärare inom den mer intellektuella death metal-sfären. De är helt enkelt en välbehövlig käftsmäll på allt som fördummar vår samtid.

Om biljettköp till Thy Art Is Murder:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor