Theoz

THEOZ

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Ända sedan Theoz gjorde succé i Melodifestivalen med ”Mer av dig” tycks Sverige inte kunna få nog av den unga popprinsen från Linköping. Efter en succésommar, som bland annat innehöll sju utsålda konserter på Parksnäckan i Uppsala samt publikrekord på både Kalmar Stadsfest och Apple Bay Day i Varberg, har Theoz knappast saktat in.

Nyligen blev Theoz historisk som den första artist någonsin att göra tre konserter på en och samma dag i klassiska Annexet i Stockholm. Det blev 3x party med allsång, dans och riktigt härlig stämning.

Nu fortsätter Theoz sitt segertåg och ger fansen runtom i landet chansen att se honom live. Det är ingen åldersgräns, alla är välkomna.

Om biljettköp till Theoz:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor