The XCERTS

THE XCERTS

6 MARS: STOCKHOLM | NALEN KLUBB

BOKA BILJETT

Modern pop, storslagen rock och de bästa delarna ur 90-talets musikscen. Skotska trion The XCERTS tar turnén till Sverige.

Det är alltid bra att veta vad man vill i livet så tidigt som möjligt. Skottarna Murray Macleod och Jordan Smith visste tidigt att de ville hålla på med musik. När de träffades på rektorsexpeditionen som 13-åringar föddes The XCERTS.

Först 2006 tog det fart på riktigt. Bandets alternativa rock och powerpop fick vingar. Aberdeen-gänget hade omlokaliserat sig till Brighton i England och tagit in en ny trummis. Soundet för tankarna till giganter som Biffy Clyro och Manchester Orchestra, men även 90-tals-storheter som Feeder, Weezer och Jimmy Eat World.

Om biljettköp till The XCERTS:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Nalen Klubb | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 325 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter