The Tubs

THE TUBS

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Pitchfork, Uncut och Mojo – alla stod de på rad för att få hylla The Tubs debutalbum ”Dead Meat”, som släpptes i januari 2023. Efter recensenthypen är det äntligen dags för den svenska publiken att få se The Tubs. I februari kommer det Londonbaserade, men walesiska, bandet till Sverige för första gången.

The Tubs bildades 2018 av Owen Williams och George Nicholls – de två primära låtskrivarna från den kritikerrosade popgruppen Joanna Gruesome. Resten av bandet består av medlemmar från Sniffany & The Nits och Ex-Vöid. Trots deras olika musikstilar så har de slagit ihop sina krafter och skapat ett eget och unikt sound som genomsyrar The Tubs.

Bandet hittar sin inspiration från olika genrer och utvecklas ständigt, men man skulle kunna säga att nyckelorden för ”the Tubullar Sound” kommer från bland annat Antipodean pop, samtidens postpunk och bandet Cleaners from Venus jangle pop.

Missa inte Londons mest unika up-and-coming rockband när de kommer till Stockholm och Lund!

Om biljettköp till The Tubs:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor