The The

The The
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

The The är och kommer alltid att vara Matt Johnson. Matt har varit den enda konstanten sedan han 1977 annonserade i NME efter en bassist/sologitarrist. Men medan medlemmar må ha kommit och gått har musiken alltid varit tidlös.

Matt Johnsons enorma kreativitet började spraka under Londons natriumgula gatlampor i brytpunkten mellan 70- och 80-talet. Som en reaktion på punken och en kamp mot dåtidens tidiga, glättiga MTV-pop skapade han en helt egen genre. Det är pop och rock, blues och folk, soul och ren polemik. Det är musik som består långa skuggor, hopp, välriktad ilska, febrig passion och enorm skärpa.

Sedan genombrottet med 1983-års album “Soul Mining” följde ännu större framgångar med klassiker som “Infected”, “Mind Bomb” och “Dusk”. Men efter “NakedSelf”, som släpptes 2000, blev det snudd inpå knäpptyst från Matt Johnson och The The.

Efter en rad konstprojekt, filmer och soundtracks under 2010-talet återvände Matt Johnson i The The-skepnad med den känslosamma singeln “We Can’t Stop What’s Coming”, som släpptes som starkt limiterad 7″-vinyl under Record Store Day 2017. Och efter den första nya The The-låten på 15 år är planerna på ett helt nytt album igång.

Vi är väldigt stolta över att ha fått presentera att en av de första konserterna med The The på 16 år, då bandet spelade på Münchenbryggeriet i Stockholm!

Om biljettköp till The The:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor