The Struts

THE STRUTS

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Omtalat brittiskt livefenomen tar sin glamrock till Sverige.

The Struts har gjort sig kända som ett band som verkligen kommer till sin rätta live. Den brittiska kvartetten kan sägas ha tagit över stafettpinnen från landsmännen i band som The Rolling Stones och Slade. Och i frontmannen Luke Spiller finns en arvtagare till Queens Freddie Mercury – lika bekväm i ett fulländat showmanship som sin föregångare.

Bandet serverar suverän rock & roll med catchig och glammig touch, som gjord för de allra största arenorna. Spillers närvaro, självförtroende och rockhistoriska finess, tillsammans med bandkollegornas skicklighet, har gjort bandet till något av det bästa 70-talsbandet 70-talet aldrig såg – samtidigt som de framkallar en nukänsla som känns allt annat än retromässigt daterad.

Om biljettköp till The Struts:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor