The Streets

The Streets
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Britten Mike Skinner och hans The Streets är äntligen tillbaka. 2011 la han micken på hyllan, men så plötsligt dök han upp likt gubben i lådan och presenterade både ny musik och en handfull utsålda spelningar på hemmaplan under förra året. Nu väntar resten av Europa och även en efterlängtad visit på svensk mark.

The Streets var en omedelbar succé. Singeln ”Has It Come To This?” blev inte bara Mike Skinners genombrott, det målade om den brittiska musikkartan helt. Hans unika ton och vinkel på dåvarande UK Garage-genren skapade ringar på vattnet och när han 2004 gav oss singlar som ”Fit But You Know It”, ”Dry Your Eyes” och ”Blinded By the Lights” skrev han sig direkt in i historieböckerna.

Sedan dess har han släppt ytterligare tre album och otaliga singlar innan han 2011 valde att begrava The Streets. 2019 är han tillbaka och det är vi otroligt tacksamma för. Det här är minst sagt en efterlängtad comeback.

Om biljettköp till The Streets:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor