The Soft Moon

The Soft Moon
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Under aliaset The Soft Moon har amerikanen Luis Vasquez kanaliserat alla de uppdämda känslorna från en våldsam och destruktiv uppväxt i Oakland. Med utgångspunkt i krautrock och postpunk, toppad av en gotisk inramning, släppte han 2010 ett självbetitlat album. Skivan togs emot med öppna armar av recensenterna, som jämförde The Soft Moon med stilbildande storheter som Suicide, Joy Division och Bauhaus.

Då The Soft Moon 2015 släppte det tredje albumet “Deeper” hade något hänt. Anslaget var mer elektroniskt/industriellt och Luis röst hade lyfts fram från dess tidigare undanskymda plats långt bak i ljudbilden. Över skivan låg ett enormt mörker, som Luis har valt att bygga vidare på.

I februari släpps The Soft Moons fjärde skiva “Criminal”. “Criminal” är den numera Berlinbaserade Luis Vasquezs mest självutlämnande och rannsakande verk. Det är ljudet av en person som går i krig med sig själv, sin bakgrund, självbild och sitt självförakt.

I anslutning till skivsläppet kommer The Soft Moon till Göteborg för en konsert på Pustervik.

Om biljettköp till The Soft Moon:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor