The Smile

The Smile
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

The Smile består av Radioheadhjältarna Thom Yorke och Jonny Greenwood uppbackade av jazztrummisen Tom Skinner. 23 maj kommer ett av årets mest omtalade namn på den alternativa musikscenen till Stockholm för en exklusiv Sverigespelning på Cirkus. De blir ett kärt återseende för alla fans som såg Radioheads enormt hyllade konsert i Globen 2017.

Radiohead har fött en en rad sido- och soloprojekt. Men aldrig tidigare har två av bandets medlemmar haft ett gemensamt sidoprojekt. Därför trissades förväntningarna upp till max då Thom Yorke och Jonny Greenwood presenterade The Smile. Som de huvudsakliga låtskrivarna i Radiohead har de två präglat den alternativa rocken under snart 30 år. Nu debuterar de på nytt.

I början av året släppte The Smile de två singlarna ”You Will Never Work In Television Again” och ”The Smoke”. De visade att DIY Magazine var helt rätt ute då de utnämnde The Smiles debutalbum till en av 2022 års mest efterlängtade skivor. Efter att 29-30 januari ha genomfört tre livestreamade konserter under ett dygn i London är det äntligen dags för The Smile att träffa fansen på riktigt.

En av årets mest spännande, omtalade och hyllade debutanter drar ut på turné.

Om biljettköp till The Smile:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor