The Rubens

The Rubens + Special Guest: Little May | Obaren, Stockholm | 24 september
FRI ENTRÉ

Med tre raka album på Topp 3 i Australien är de redan superetablerade på hemmaplan. Nu är det hög tid att även resten av världen upptäcker The Rubens och deras smittsamma alternativrock.

Bröderna Zaac, Sam och Elliott Margin breakade tillsammans med vännerna Scott Baldwin och William Zeglis stort i Australien redan med 2011 års självbetitalde debutalbum och singeln ”My Gun” plockade hem kategorin Rock Work of the Year på prestigefyllda APRA Awards. Sedan dess har de konstant flyttat fram positionerna och 2015 nådde det fantastiska titelspåret från albumet ”Hoops” trippel platinastatus.

Nu är The Rubens aktuella med deras tredje album ”Lo La Ru” och hitsingeln ”Never Ever”, där de gästas av Sarah. Med all den charm och finess som genomsyrar alla deras låtar är det äntligen dags för The Rubens att inta Stockholm.

Om biljettköp till The Rubens:

Den här konserten har fri entré. Inget förköp.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Obaren | Stockholm

    Insläpp:

    Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

    Fri entré

    Biljetter