The Paper Kites

The Paper Kites
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Melbournebandet The Paper Kites bildades av bandmedlemmarna Sam Bentley, Christina Lacy, David Powys, Josh Bentley och Sam Rasmussen 2010, och två EPs och tre år senare föddes deras debutalbum ”States”. Deras varma indie och folkrock har charmat en stor publik, till stor del genom uppmärksamhet de fått från att ha spelat i amerikanska TV-serier så som Grey’s Anatomy.

På albumet ”Twelvefour” har de sökt sig mot ett mer drömskt synthsound, mycktet tack vare producenten Phil Ek (Fleet Foxes, Machester Orchestra), men kvar finns samma fina gitarrslingor och vackra stämsång. Namnet ”Twelvefour” kommer från teorin om att en är som mest kreativ mellan tolv och fyra på natten, och det var under dessa timmar många av låtarna på albumet skrevs.

Om biljettköp till The Paper Kites:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor