The Nude Party

THE NUDE PARTY

10 JUNI: GÖTEBORG | WOODY WEST @ PUSTERVIK

BOKA BILJETT

För The Nude Party har ett decennium flugit förbi på ett ögonblick. Under den tiden har det New York-baserade bandet släppt tre väl mottagna album, en EP samt gjort otaliga konserter. Precis innan pandemin började bandet ta fart på allvar. Allt fler fick upp ögonen för deras melodiska rock och bland fansen fanns bland andra Jack White, Arctic Monkeys och Orville Peck. Snart blev det vardag att leverera otroliga liveframträdanden på stora scener som Bonnaroo, Lollapalooza, Newport Folk Festival och Shaky Knees.

Hysterin under deras konserter har blivit allt större längs vägen och gruppen säger sig ha förlorat sig själva i turnéer och supportgig åt bland annat The Growlers, The Oblivians, La Luz, Night Beats och King Gizzard and The Lizard Wizard.

På sistone har The Nude Party blivit bra på att spela även med kläderna på. Men om någon i publiken känner ett behov av att delta i en anda av exhibitionism backar bandet sällan ur.

The Nude Party har helt enkelt utvecklats till en rock & roll-akt att räkna med. Missa inte chansen att se dem på Pustervik.

Om biljettköp till The Nude Party:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Woody West @ Pustervik | Göteborg

    Insläpp:

    Biljettpris: 245 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter