The NoSleep Podcast

The NoSleep Podcast
INGA PLANERADE FÖRESTÄLLNINGAR
Kolla in våra konserttips

The NoSleep Podcast började som ett forum på Reddit där vem som helst kunde posta spökhistorier de själva skrivit eller till och med upplevt. Forumet blev snabbt ett av de mest populär på Reddit. Historierna öste in och idén om att förvandla de bästa historierna till en podcast föddes.

Några månader senare släppte några av medlemmarna på forumet det första avsnittet. Historien om en ung vaktmästare som finner en farlig varelse långt ner i källaren under ett universitet fick kalla kårar att löpa längs ryggraden och succén var ett faktum.

Idag, omkring åtta år senare, har The NoSleep Podcast två miljoner lyssnare världen över och under 2018 lyssnades podden på omkring en miljon gånger bara i Sverige.

Efter tre USA-turnéer kommer nu The NoSleep Podcast för första gången framföras live i Stockholm. Under ledning av David Cummings kommer Jessica McEvoy, David Ault och Erika Sanderson att göra oss vettskrämda. Allt inramat av livemusik från Brandon Boone.

För alla skräckfanatiker är den här showen ett måste – join us if you dare…

Om biljettköp till The NoSleep Podcast:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor