The National

Sommarkväll med The National / Cat Power / Albin Lee Meldau
Skansen, Stockholm | 29 maj 2021

BOKA BILJETT

BILJETT KÖPT TILL TIDIGARE DATUM:
Den inbokade konserten 30 maj 2020 har flyttats till 29 maj 2021. Redan köpt biljett till konserten i Stockholm 30 maj 2020 gäller även till det nya datumet.

SOMMARKVÄLL MED… är en helt ny konsertserie som kommer bjuda på några av sommarens bästa konserter i den tveklöst vackraste inramningen Stockholm har att erbjuda. Välkommen till en panoramavy över Sommarstockholm, god mat och dryck och ett gäng helt fantastiska artister på Sollidenscenen.

The National är ett av vår tids största och mest hyllade indierockband, och live är de en helt fenomenal upplevelse. Ständigt på gränsen till att brista balanserar de mellan det återhållsamt finstämda och dova urladdningar. Efter den briljanta albumsviten “Boxer”, “High Violet”, “Trouble Will Find Me” och “Sleep Well Beast” släppte The National 2019 den fantastiska skivan ”I Am Easy To Find”, som hamnade på en mängd årsbästalistor. Nu återvänder de äntligen till Stockholm för en härlig Sommarkväll på Skansen.

Cat Power är för många själva hjärtat av amerikansk indierock. I nästan 25 år har hon släppt musik som ständigt visar prov på hennes enorma kraft och inflytande som låtskrivare och producent. Hon nämns ofta i samma mening som PJ Harvey och har banat väg för samt inspirerat nya artister som Snail Mail och Angel Olsen.

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt. Under 2020 har Albin bjudit på såväl vackra ”På svenska” som innerliga tolkningar av engelskspråkiga smycken genom ”The Quarantine Sessions”.

Insläpp: 16:00
Happy Hour: 16:00 – 18:00

MAT- OCH DRYCKESPAKET

Värm upp inför konserten med kvällens huvudakt på bästa sätt – med en härligt somrig grillbuffé på Solliden. Vi erbjuder att redan nu boka plats på Solliden och få ta del av vår sommarbuffé och dryckespaket. Det går också fint att lägga till grillbuffé och dryckespaket vid senare tillfälle, men passa på – först till kvarn!

Om biljettköp till The National:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Skansen | Stockholm

  Insläpp:

  The National / Cat Power / Albin Lee Meldau

  Åldersgräns: 13 år

  Insläpp: 16:00
  Happy Hour: 16:00 – 18:00

  Biljett köpt till konserten 30 maj 2020 gäller till det nya datumet.

  Biljetter Biljetter