The National

Den briljanta albumsviten “Boxer”, “High Violet”, “Trouble Will Find Me” och “Sleep Well Beast” har inte bara förvandlat The National till ett av vår tids största indierockband, den har även gjort dem till ett av världens mest hyllade band.

Då The National 2017 återvände med deras första album på fyra år var förväntningarna enorma. “Sleep Well Beast”, som var bandets sjunde album sen 2001-års självbetitlade debut, visade sig vara ytterligare en fullträff.

På de tolv spåren reflekterade sångaren Matt Berninger över åldrande kärlek, nedärvda alkoholvanor, ensamhet och existentialism till ljudet av följsamma pianon, träffsäkra gitarrer och pulsrusande trummor. Skivan toppade listor på bägge sidor Atlanten och gav The National deras första Grammy, då de välförtjänt vann kategorin Best Alternative Music Album.

Live är The National en helt fenomenal upplevelse. Ständigt på gränsen till att brista balanserar de mellan det återhållsamt finstämda och dova urladdningar. 6 juni 2018 spelade de på premiären av GARDEN i Göteborg.

Om biljettköp till The National:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor