The Midnight

The Midnight + Support: Savoir Adore | Kägelbanan, Stockholm | 23 februari
UTSÅLT!
Kolla in våra konserttips

The Midnight handlar om det där vemodigt vackra i att se tiden passerar, den smärtsamma vetskapen om att inget är beständigt. Eller som japanerna uttrycker det: Mono no aware. Med den utgångspunkten skapar den Los Angeles-baserade duon snyggt retroosande synthwave, som ofta toppas med hookiga saxofonslingor.

Den amerikanska låtskrivaren Tyler Lyle och den danska producenten Tim McEwans gemensamma förkärlek till 80-talets slicka softrock och soundtracket till kultfilmen ”Drive” födde The Midnight. Duon debuterade 2014 med sexspårssläppet ”Days of Thunder”, som två år senare följdes upp av helgjutna ”Endless Summer”. Men det var med 2017-års egenutgivna album ”Nocturnal” som allt tog fart på allvar.

Genom att bli en storsäljare på Bandcamp tog ”Nocturnal” sig in på amerikanska Billboards dance/electronic-lista. Därifrån accelererade allt och duon nådde ut till en helt ny publik. Ett gäng miljoner streams senare är det äntligen dags för dem att på allvar inta Sverige.

Då The Midnight nu kommer till Stockholm backas de upp av Jesse Molloy på saxofon.

Om biljettköp till The Midnight:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.
Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Kägelbanan, Södra Teatern | Stockholm

  Insläpp:

  Support: Savoir Adore

  Biljettpris: 225 kr + avgifter

  Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

  Slutsålt Biljetter