The Midnight

The Midnight
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

The Midnight fortsätter att accelerera. Med sin retrokantade mix av synthdrivna soundtracks, pop, dans och rock i kombination med 80-talsestetik skapar de inbjudande kollage, som sätter fingret på samtiden. Det är smittsam synthwave som smidigt undviker genrens största klichéer. Istället lämnar The Midnight dig med känslan av att precis ha vaknat en detaljrik dröm, som du vill minnas för evigt.

Om albumet ”Kids” var som ett dansant ledmotiv till en neonfärgad collegefilm är nya skivan ”Monsters” den naturliga fortsättningen. Allting är lite allvarligare, lite vuxnare och frågorna är lite större. Skivan är även den andra delen i en planerad trilogi.

Samtidigt som soundet och anslaget har utvecklats sen The Midnight debuterade 2014 har vi även fått följa duons resa från nischat internetfenomen till de stora scenerna. Tim McEwan och Tyler Lyle har rört sig från obskyra Reddit-trådar till ”13 Reasons Why”-soundtracket och konserter med 15000 i publiken. I Sverige har de haft ett väldigt starkt fäste med konserter i både Stockholm och Göteborg, som har sålt ut långt i förväg.

Med sina oemotståndliga hookar och enorma stilkänsla skriver The Midnight nu ytterligare ett kapitel. Samtidigt får du ännu en chans att uppleva den upplyftande eufori de skapar på scen, en chans du verkligen bör ta!

”Produktionsnivån. De välskrivna låtarna. De underbara texterna. Tylers sköna sång. Tims briljante produktion. Nej, det här är alldeles för begåvat för att bli annat än magi. Igen.” – Synth.nu recenserar albumet Kids

Om biljettköp till The Midnight:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor