The Midnight

THE MIDNIGHT

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

The Midnight är succéduon, som består av sångaren Tyler Lyle och danskfödda producenten/sångaren Tim McEwan . Med utgångspunkt i allt från John Hughes filmografi och känslan av odödlighet i Smashing Pumpkins ”1979”-video till Snapchats på ravers som släpper alla spärrar och lugnet i att ensam chilla till ens favoritplaylist bygger de moderna kollage, som spänner mellan generationer av tonåringar.

Med debut-EP:n ”Days Of Thunder” blev The Midnight ett viralt fenomen. Deras nostalgiska synthwave osade av arkadhallar och 80-talsfilm. Sedan dess har duon bara fortsatt att avancera. För varje släpp strömmar nya lyssnare till. För varje konsert blir publiken allt större.

Nu är The Midnight aktuella med deras fjärde skiva ”Heroes”. Det är även den tredje och avslutande delen i den trilogi som 2018 inleddes med albumet ”Kids”. Och med trilogin avslutad går det samtidigt att följa bandets utveckling under de senaste åren, från den synthiga starten till de arenarockiga ackorden och smittsamma hookarna, som har blivit deras nuvarande signum.

Den förväntansfulla känslan i ”Brooklyn. Friday. Love”, den episka undertonen i refrängen till ”Heartbeat”, gitarrerna i ”Change Your Heart or Die” – höjdpunkterna på ”Heroes” är många. The Midnight har helt enkelt överträffat sig själva. Igen.

Om biljettköp till The Midnight:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor